Hulpveren voor dealers

Zwaar beladen bestelbus

Als ondernemer ben je veel onderweg. Je bestelwagen of bestelbus wordt dus intensief gebruikt. Maar is deze wel gemaakt voor zware belading? Wordt iedere verkeersdrempel een uitdaging, hangt de bestelbus door en voelt de bus onstabiel aan? Dan weet je dat je opzoek moet naar een oplossing: de hulpveren van MAD.

Goede vering onder je bus

Natuurlijk zou je er voor kunnen kiezen om je bestelwagen minder vol te laden of een grotere wagen moeten aanschaffen. Maar er zijn ook goedkopere oplossingen. De MAD hulpveren worden namelijk tussen of naast je bestaande vering geplaatst. Op deze manier kun je gewoon je bestelbus met zware belading blijven rijden, maar dan een stuk veiliger en comfortabeler! Bekijk de video om te zien hoe hulpveren precies werken.

Zo werken hulpveren voor bestelwagens

Veel bestelwagens zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je een bestelbus vol laadt met zware spullen. Terwijl je als zelfstandig ondernemer soms niet anders kan.

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je bestelwagen laat plaatsen. Op deze manier helpen hulpveren van MAD  de bestaande vering het totaalgewicht te dragen. Je bestelwagen zakt dus minder ver door en het rijcomfort verbetert aanzienlijk.

De bestelbus kan nu niet alleen zware belading aan, maar kan ook makkelijk een aanhanger trekken. Verkeersdrempels en stoepranden vormen geen probleem meer. Zo bereik je altijd veilig je bestemming, samen met de spullen die je nodig hebt.

Goedkope oplossing voor zware belading
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Daarbij is het monteren van de veren in mum van tijd gedaan. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw bestelbus en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor elke auto zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.