Hulpveren voor dealers

Zwaar beladen fietsendrager

Met de fietsendrager op je auto erop uit. Hou je van mooie lange fietstochten maken? Dan neem je je fiets of e-bike graag mee op de fietsendrager naar de mooiste plekken van Europa. Maar is de vering van je auto wel geschikt voor het dragen van een zwaar beladen fietsendrager? Maak kennis met hulpveren van MAD.

Is je vering net zo sportief als jij?

Ben jij een echte fietsfanaat? Of het nou om een gewone fiets, e-bike of mountainbike gaat: je wilt je fiets op een veilige en verantwoorde manier vervoeren. Zorg er dus voor dat je auto het extra gewicht van de fietsendrager kan dragen. Zo komen jij en je fiets veilig op je bestemming aan.

Zo werken hulpveren

De praktijk leert dat een fietsendrager op de trekhaak ervoor zorgt dat de veren aan de achterzijde van de auto het zwaar te verduren krijgen. Dit probleem verhelp je door MAD hulpveren te monteren. 

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je auto laat plaatsen. De hulpveren van MAD helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Je auto zakt dus minder ver door en het rijcomfort verbetert aanzienlijk.

Niet alleen kan de auto zware belading zoals een mountainbike of elektrische fiets aan, ook aanhangwagens vervoer je voortaan gemakkelijk. Verkeersdrempels en hobbelige landweggetjes vormen geen probleem meer voor je. Zo bereik je altijd veilig je bestemming.

Goedkoop
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware lading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw auto en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor bijna elke auto zijn hulpveren te verkrijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.