Hulpveren voor dealers

Veilig op weg met je aanhanger

Of je nou een paardentrailer achter je auto hebt hangen, een caravan of een boot: elke keer weer is het een zware last om te trekken. Niet alleen je motor heeft het zwaar: ook je vering krijgt het zwaar te verduren en laat het soms afweten. Maak kennis met de hulpveren van MAD!

Je vering heeft hulp nodig

Wist je dat aanhangwagens algauw voor zo’n 75 kilogram kogeldruk op je trekhaak zorgen? Je merkt het aan je auto, die achter veel verder doorzakt dan normaal. Je grip op de weg wordt minder en je auto voelt instabiel. De veren kunnen het extra gewicht niet aan. MAD Hulpveren bieden de oplossing!

Zo werken hulpveren

Veel persoonsauto’s zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je een zware aanhanger aan je trekhaak hangt. De vering van je auto is dan ook niet berekend op een dergelijke last. Hulpveren bieden dan de oplossing. 

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je auto laat plaatsen. De hulpveren van MAD helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Je auto zakt dus minder snel en minder ver door met behoud van comfort en veiligheid.

Niet alleen zorgt een hulpveer voor meer rijcomfort, ook je wegligging en je remweg verbeteren aanzienlijk. Aanhangwagens, paardentrailers of caravans trek je dus voortaan gemakkelijker. Verkeersdrempels en hobbelige landweggetjes vormen geen probleem meer voor je. Zo bereik je altijd veilig je bestemming.

Goedkoop
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware lading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw auto en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

 

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor elke auto zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.