Hulpveren voor dealers

Op vakantie met de auto en zware belading

Met de auto op vakantie gaan is soms een hele klus. Ongelooflijk wat je allemaal meeneemt! Hoe krijg je dat er allemaal in? En belangrijker: is je auto eigenlijk wel geschikt voor het vervoer van je gezin én al die vakantiespullen? De vering krijgt het zwaar te verduren met een te zwaar beladen auto.

Veilig op vakantie met veel spullen

De vering van je auto is eigenlijk niet gemaakt om al die zware vakantiespullen goed te kunnen houden. Dat maakt rijden er niet veiliger op. Je auto zakt door, heeft minder grip op de weg en voelt onstabiel aan. Wat kun je daar aan doen? In de video leggen we uit wat zware belading met je vering doet.

Zo werken hulpveren

Veel persoonsauto’s zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je je auto helemaal volstopt met zware spullen voor bijvoorbeeld op vakantie. De vering van je auto kan die zware last niet aan, met als gevolg dat de auto doorhangt. Dat is niet alleen onstabiel en oncomfortabel, het voelt ook onveilig.  

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je auto laat plaatsen. De hulpveren van MAD helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Je auto zakt dus minder ver door en het rijcomfort verbetert aanzienlijk. Dit verschil ga je zeker voelen als je lang in de auto zit om je vakantiebestemming te bereiken.

Was je van plan om meer mee te nemen, zoals een caravan? Ook die vervoer je voortaan gemakkelijk dankzij je hulpveren. Verkeersdrempels en hobbelige landweggetjes vormen geen probleem meer voor je.

Zo snel mogelijk op weg!
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan omdat ze naast of tussen je huidige vering geplaatst worden. Wil je direct op vakantie? Bij veel garages geldt: ’s morgens besteld, ’s middags gemonteerd. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw auto en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor bijna elke auto zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.