Hulpveren voor dealers

Privacy verklaring

MAD, gevestigd aan Wiltonstraat 53 3905 KW Veenendaal Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring van hulpveren.nl.

Contactgegevens

Wiltonstraat 53
3905 KW Veenendaal
Nederland
phone: +31 318 586100
Ralph Smit is de functionaris gegevensbescherming van MAD. Hij is te bereiken via smit@mad-tooling.com
Persoonsgegevens die wij verwerken
MAD verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@mad-tooling.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
MAD verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te voeren.

Geautomatiseerde besluitvorming
MAD neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van MAD) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
MAD bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
persoonsgegevens > e-mail adres, maximaal 1 jaar
personalia > naam, maximaal 1 jaar
telefoonnummer > maximaal 1 jaar

Delen van persoonsgegevens met derden
MAD verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine, eenvoudige  tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer worden gezet als u een webpagina bezoekt. Deze Cookies kunnen ervoor zorgen dat uw websitebezoek wordt geoptimaliseerd. Zo worden bijvoorbeeld uw voorkeuren onthouden om u alleen informatie te tonen die voor u interessant is. Een ander voordeel is dat u zich niet steeds hoeft aan te melden of steeds dezelfde informatie hoeft in te vullen wanneer u een bepaalde website bezoekt.

Waarom informeren wij u over het gebruik van cookies?

Op dinsdag 5 juni 2012 is de aangepaste Telecommunicatiewet ingegaan in Nederland. Dit betekent onder andere dat bepaalde cookies alleen nog mogen worden geplaatst met expliciete toestemming van de internetter. Daarom laten wij u weten dat onze website gebruik maakt van cookies en wat de reden hiervan is.

Google Analytics

Met behulp van cookies kunnen ook bezoekersstatistieken worden bijgehouden. Wij maken gebruik van Google Analytics om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers op onze website. Aan de hand van deze gegevens krijgen wij zicht op het surf- en bezoekgedrag van onze bezoekers en kunnen we waar mogelijk onze website voor u optimaliseren. De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt niet meegegeven.

Cookies accepteren of weigeren

U kunt zelf bepalen of u cookies accepteert of weigert. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt de instellingen van uw browser meestal zo aanpassen dat cookies worden geweigerd. Per browser en voor elke computer moet u dit opnieuw instellen. Uitleg over het wijzigen van de instellingen vindt u bij de ‘help functie’ van uw browser:

Let op: Het is mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Meer informatie over cookies?

Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:

Cookiecare

Consumentenbond

Wikipedia