Hulpveren voor dealers

Zware aanhanger

Wist je dat aanhangwagens al gauw zo’n 75 kilogram extra gewicht voor je trekhaak betekenen? Je merkt het aan je vering, die achter veel verder doorzakt dan normaal. Je grip op de weg wordt minder en je auto voelt instabiel.

Zwaar beladen pick-up

Natuurlijk kun je de pick-up auto minder vol laden. Maar dat is zonde van al die ruimte, toch? Een grotere variant kopen is ook een optie, maar gelijk weer erg duur. Gelukkig zijn er ook goedkopere oplossingen, zoals MAD hulpveren.

Zware fietsendrager

Ben jij een echte fietsfanaat? Dan ben je extra zuinig op je stalen ros. Zorg er dus voor dat je fietsendrager geen schade oploopt! Zo kom je veilig op je bestemming aan.

Zwaar geladen bestelwagen

Natuurlijk zou je je bestelwagen minder vol moeten laden, maar ja: je wilt al je spullen bij de hand hebben! Eigenlijk zou je een grotere wagen moeten aanschaffen. Of niet? Maak kennis met hulpveren van MAD!

Zware vakantiespullen

De vering van je auto is eigenlijk niet gemaakt voor al je zware vakantiespullen. Dat maakt rijden er niet veiliger op. Je auto zakt door, heeft minder grip op de weg en voelt onstabiel aan. Wat kun je doen?

Zware camper

Ga je op reis met een camper, dan bereid je je vaak goed voor. Maar wat men vaak vergeet, is de vering van de camper. Die kan bij zware belading doorzakken bij drempels of hoge stoepranden. En in bochten kan het voertuig extra overhellen. Dankzij hulpveren is dat geen enkel probleem meer!