Hulpveren voor dealers

Veilig op weg met campervering

Zwaar beladen camper? Met de camper op vakantie heeft veel voordelen. Je hebt geen gedoe met aanhangers en alles zit al in het vervoermiddel. Handig voor de opslag! Je camper wordt dus intensief gebruikt. Maar daar is je camper ook voor, toch? Niet helemaal. Als je bij zware belading elke verkeersdrempel raakt, is het hoog tijd voor hulpveren van MAD. Hiermee kun je het comfort & veiligheid van je camper verhogen. Tip: houd je altijd aan het maximale laadvermogen van je camper.  Overbeladen is nooit goed.

Goede vering onder je camper

Ga je op reis met een camper, dan bereid je je vaak goed voor. Genoeg benzine, geen losliggende spullen en nog even snel controleren of de bandenspanning in orde is. Maar wat men vaak vergeet, is de vering van de camper. Die kunnen bij zware belading doorzakken bij drempels of hoge stoepranden. En in bochten extra overhellen. Dankzij hulpveren is dat geen enkel probleem meer: je kunt hiermee als het ware het extra gewicht van je camper compenseren. Daarnaast verbetert het je rijcomfort. Benieuwd hoe dat werkt?

Zo werken hulpveren

Veel campers zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je je auto tot de nok toe vol stopt. Terwijl je als actief camperaar soms niet anders kan. Want je wilt in je camperbus al je zware bagage tenslotte wel meenemen!

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je camper laat plaatsen. De hulpveren van MAD helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Je camper zakt dus minder ver door en het rijcomfort verbetert aanzienlijk.

De camper kan niet alleen zware belading aan, maar ook verkeersdrempels en stoepranden vormen geen probleem meer voor je. Zo bereik je altijd veilig je bestemming.

Goedkoop
Wat kosten hulpveren voor de camper? Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan. Bereken hieronder de prijs voor hulpveren onder jouw camper en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor vrijwel elke camper zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren voor de camper kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.