Hulpveren voor dealers

Zwaar beladen pick-up truck

Rijd jij in zo’n mooie sportieve pick-up truck? Grote kans dat je die rijdt omdat je vaak spullen moet vervoeren. Of dat nou voor je werk of voor je hobby is: ook een pick-up kan té zwaar beladen worden. Bij een te zware belading krijgt je vering het zwaar te verduren. Het gevolg? Een verkeersdrempel, bochtjes of hobbelige wegen vormen een probleem.

Goede vering onder je pick-up

Natuurlijk kun je de pick-up auto minder vol laden. Maar dat is zonder van al die ruimte, toch? Een grotere variant kopen is ook een optie, maar gelijk weer erg duur. Gelukkig zijn er ook goedkopere oplossingen, zoals MAD hulpveren. De hulpveren worden namelijk tussen, of naast, je bestaande vering geplaatst. Op die manier kun je gewoon je pick-up blijven rijden mét zware belading. Veiliger en comfortabeler. Zie hieronder hoe hulpveren precies werken.

Zo werken hulpveren voor pick-ups

Veel pick-ups zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je de pick-up auto vol laadt met zware spullen. Terwijl je soms niet anders kunt: je hebt de spullen nou eenmaal nodig.

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je pick-up laat plaatsen. Op deze manier helpen hulpveren van MAD  de bestaande vering het totaalgewicht te dragen. Je pick-up auto zakt dus minder ver door en het rijcomfort verbetert aanzienlijk.

De pick-up kan nu niet alleen zware belading aan, maar kan ook makkelijk een aanhanger trekken. Verkeersdrempels en stoepranden vormen geen probleem meer. Zo bereik je altijd veilig je bestemming, samen met de spullen die je nodig hebt.

Goedkope oplossing voor zware belading
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Daarbij is het monteren van de veren in mum van tijd gedaan. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw pick-up en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor elke auto of pick-up zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.