Hulpveren voor dealers

Op vakantie in eigen land? Dit moet je weten!

Natuurlijk is het ideaal om op vakantie te gaan in eigen land. Je hoeft het vliegtuig niet in maar neemt lekker de caravan mee, je kunt je eigen taal spreken, je komt voor minder verrassingen te staan omdat je het land goed kent én je kunt lekker veel spullen meenemen. Vooral dat laatste is fijn, want ze zeggen niet voor niets ‘Niets zo veranderlijk als het weer’. Kleding voor een stranddag? Check. Kleding voor een koude avond? Check. Gaat het regenen? Ook daar kun je je eenvoudig op voorbereiden.

Is jouw auto wel voorbereid op die extra zware belading? Waarschijnlijk niet, want autofabrikanten houden rekening met ‘normaal’ gebruik. Merk jij dat jouw auto doorzakt, minder grip op de weg heeft, onstabiel aanvoelt of dat een drempel een uitdaging wordt, dan weet je zeker dat jij hulpveren nodig hebt.

 

Hulpveren helpen jouw auto met de belading

Door hulpveren onder jouw auto te plaatsen, weet je zeker dat je veilig op vakantie kunt in Nederland mét al jouw spullen bij de hand. Hulpveren zorgen voor:

 • Een verbetering van de koersstabiliteit
 • Vermindert het slingeren van de aanhanger of de caravan
 • Zorgt voor minder slijtage aan de schokdempers, banden, veren en de stuurinrichting
 • Geeft minder problemen bij oneffenheden aan de weg
 • Zorgt voor meer grip op de voorbanden bij een voorwielaandrijving.

Benieuwd hoe dat in zijn werking gaat? Bekijk het filmpje voor uitleg:

Zo werken hulpveren

Veel persoonsauto’s zijn gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je je auto helemaal vol stopt met bijvoorbeeld extra koffers en spullen voor jouw vakantie in eigen land. De vering van je auto kan die zware last niet aan, met als gevolg: een te zwaar beladen auto. De kans is aanwezig dat jij jouw vakantieadres dan niet zonder hikken of stoten haalt. 

Een hulpveer is, ten opzichte van andere oplossing, een goedkope oplossing. Het is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je auto laat plaatsen. De hulpveren van MAD helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Je auto zakt dus minder ver door en het rijcomfort verbetert aanzienlijk. Dit verschil ga je zeker voelen onderweg naar jouw vakantieadres in Nederland.

Was je van plan om meer mee te nemen, zoals een caravan of een aanhanger? Ook die vervoer je voortaan gemakkelijk dankzij je hulpveren. Verkeersdrempels en hobbelige landweggetjes vormen geen probleem meer voor je.

Zo snel mogelijk op weg!
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan omdat ze naast of tussen je huidige vering geplaatst worden. Wil je direct op vakantie? Bij veel garages geldt: ’s morgens besteld, ’s middags gemonteerd. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw auto en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Luchtvering als alternatief

Als je op zoek bent naar een upgrade van het veersysteem, dan zijn hulpveren of versterkte schroefveren een goede optie. Maar wist je dat een luchtveersysteem ook een uitstekend alternatief is? Bij MAD bieden we diverse luchtveersystemen, die zorgen voor meer rijcomfort, betere wegligging en controle over de hoogte van je voertuig. Ideaal voor voertuigen waarbij er door de wijze van inrichting of belading gewichtsverschillen kunnen optreden, zoals bij campers en bedrijfsvoertuigen.

Wil je meer informatie over onze luchtveersystemen? Ga dan naar onze website en bekijk direct welke luchtveersystemen er voor uw voertuig beschikbaar zijn:

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor bijna elke auto zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.