Hulpveren voor dealers

Op weg met een caravan? Denk aan je vering!

Ga je op vakantie met een caravan? Dat is lekker praktisch! In je caravan heb je namelijk genoeg ruimte om extra spullen op te slaan. Heb je hierbij ook rekening gehouden met de vering van je auto? Heb je hier niet aan gedacht, dan is de kans groot dat je met je te zwaar beladen caravan iedere verkeersdrempel voelt en je rijcomfort achteruit is gegaan. De oplossing? MAD hulpveren!

Zo werken hulpveren voor je caravan

Voor een caravan gelden dezelfde regels als een aanhanger. Bij een te zware belading van de caravan, krijgen de veren het zwaar te verduren. In de video leggen we uit hoe hulpveren helpen het maximaal laadvermogen van je caravan te verhogen.

Zo werken hulpveren

Een caravan is gebouwd voor “normaal” gebruik. Fabrikanten rekenen er niet op dat je je auto en caravan tot de nok toe vol stopt. Toch kun je vaak niet anders dan dat. In een caravan ben je nou eenmaal afhankelijk van de spullen die je zelf meeneemt. Laat daarom hulpveren plaatsen en voorkom een (te) zwaar beladen caravan. 

Een hulpveer is een extra veer die je door de garage naast of in de veren van je auto laat plaatsen. De hulpveren van MAD helpen de bestaande vering het totale gewicht te dragen. Je auto zakt dus minder ver door en het rijcomfort met de caravan verbetert aanzienlijk.

De caravan kan niet alleen zware belading aan, maar ook verkeersdrempels en stoepranden vormen geen probleem meer voor je. Zo bereik je altijd veilig je bestemming.

Goedkoop
Hulpveren zijn relatief goedkoop ten opzichte van andere oplossingen voor zware belading. Het monteren van de veren is in mum van tijd gedaan. Bereken nu de prijs voor hulpvering onder jouw auto en bestel de veren bij je lokale garage of automaterialenzaak.

Vraag de prijs op bij je garage/dealer

Voor bijna elke auto zijn hulpveren te krijgen. Kijk hier wat jouw hulpveren kosten en neem contact op met je garage voor een vrijblijvende prijsopgaaf inclusief montage.

Selecteer auto

Voor vrijwel elke auto heeft MAD een set hulpveren. Kies hiernaast je automerk, model, type en bouwjaar om te kijken welke set bij jouw auto past.

Volgende stap
GARAGE
 • Via het formulier hieronder kunt u een vrijblijvende prijsopgaaf aanvragen bij uw eigen garage of garage naar keuze. Uw voertuiggegevens zijn reeds voor u ingevuld.

 • Mailinhoud

 • Betreft: prijsopgaaf voor het monteren van hulpveren onder mijn auto

  Geachte heer / mevrouw

  Onder mijn (bestel)auto zou ik graag hulpveren van MAD laten monteren. De gegevens van mijn auto vindt u hier onder, evenals de gegevens van de betreffende set hulpveren.

  Zou u mij een prijsopgaaf willen sturen van de totale kosten hiervoor?

  Met vriendelijke groet,


 • Contactgegevens


 • Gegevens auto

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl
E-MAIL GEGEVENS HULPVERENSET
 • Vul hieronder uw e-mailadres in om de prijs en het type hulpveer naar uzelf te versturen.

 • Gegevens gekozen hulpverenset

 • Deze e-mail is verzonden via hulpveren.nl